En kortis på THE MALL och gruppvinst, precis som planerat.

Frukost som vanligt ägg och bacon, muffins och chokladdryck. Förutom för Brodin som hellre tar en kanna vatten. Det är ju skiiiit gott med vatten.
Idag fick vi lite fritid efter frukosten eftersom utflykten idag låg närmre än de senaste äventyren. Och idag vet ni vad, körde ledningsbilen ( KG i Rödafaran) rätt för första gången på hela resan. Och det gick fort, jävligt fort. KG, det finns inga dumma frågor, man får fråga vart bromsen sitter om man inte vet det. Svaret är att den oftast sitter i mitten KG, i mitten.



Häng med i sången som vi tillägnar KG:
- Värda alla är vi lika mycket värda, dididi DI, värda alla är vi lika mycket väääääärda, om man är sist eller den som är först, råkar va minst eller den som är störst så är alla, alla är vi lika mycket väääääärda. Varsegod KG!

På THE MALL här i Tewksbury är alla lika mycket värda, och vi vandrade runt i två timmar innan det var dags att bege  sig till lunchen. Vi skulle haft en bild på dagens inköp men vi pallade inte. Så det kommer imorgon.
Eller föresten! Due- boje ville gärna skryta om sina nya Ralph Lauren brillor han köpte. Varför skulle han annars glida omkring med sitt stolta leende med brillorna på i hotellets korridorer kl 00:00 på natten?


SCHTEEEEEEK BOJJJEN!!!

Idag var det dags för två nya tuffa matcher. Första matchen spelades mot Mass Elite, som enligt nya rönnbär var det bästa laget. De hade vunnit alla matcher hittills. Tony sa: jag har pratat med deras tränare och han säger att dom är skiitbra. Så det blir tufft.
45 minuter senare ( eftersom vi spelar 3x15 min, så det inte blir nått missförstånd. Pauser inte inräknade, så det inte blir nått missförstånd), vi skriver detta för att det inte ska bli nått missförstånd. Hursomhelst 45 minuter senare (alltså pauser inte inräknade, vi spelar bara ju 3x15) står det 5-0 på tavlan och DIFen har återigen segrat (alltså inte som segrare i tuneringen, detta var ju inte finalen. Bara så det inte blir nått missförstånd).

1-0 görs av Patrick Cehlin assisterad av Filip Cruseman.
2-0 gör Thomas, passningen kom från Chefen Ahlholm.
3-0 gör Steffe Söder, pass av Jonny N.
4-0 gör återigen Steffe, assisterad av Weigel och så har tydligen Jonny N snikat till sig en till assist.
5-0 gör Arvid Streammountain assisterad av Brodin direkt efter tekning. Aronsson tycker han borde haft en andra assist då det var han som lobbade pucken till domaren precis innan nersläppet. Men han fick den aldrig. Domarna är knäppa.

Tony var skitsur efter matchen eftersom deras coach hade ljugit honom rätt upp i ansiktet. Dom var ju kassa!

Match 2 för dagen var dagens höjdpunkt  då det nordiska hatderbyt skulle avgöras. ( kan lätt jämföras med Israel /  Palestina konflikten). Men matchen blev hård som vi trodde den skulle vara. Klart det blev lite gruff men finnarna helt klart ett par riktiga veklingar och bjöd inte riktigt upp till dans.
Matchen slutade 2-0 till DIFen och detta betydde då att vi gick obesegrade genom gruppspelet där vi endast tappade en poäng. GRYMT!

1-0 görs av Jonny N, assisterad av tjock- Steffe.
2-0 får tjock-Steffe chansen att göra i öppen kasse tack vare mig. Tim, den osjälviske gamla kaptenen som egentligen på egen hand skulle kunnat avgjort tillställningen själv men väljer som vanligt att låta andra glänsa. Weigel var också tydligen på pucken ...........?

Genom att vi vann gruppen så är vi direktkvalificerade till semifinal imorgon kl 20:30 lokal tid (alltså USA tid). Vi vet dock inte vilka vi får möta eftersom kvartsfinalerna går tidigare under morgondagen.



Masterbloggarna firar gruppsegern med en varsin ISKALL cola. GOTT!

Daniel fick idag, göra debut som talare efter matchen. Ungefär så här lät det:
- Bra match idag boys. öhhhhhh.. kul att vi håller 1-0 ledningen så pass länge. öhhhhh... målvakterna gör en riktigt bra match idag(schteek BOJJE och Foppa). öhhhhhhh...Hipp hippp, Nej juste..... Ett fyrfaldigt leve för segern. HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!!
Inte direkt den bästa debuten va?





Idag hittade vi äntligen en kepsaffär. Red sox kepsarna var helt klart populärast. Dom var ju faktiskt snyggast!




Materialar Challe shoppade loss han med, men han är inte så förtjust i kepsarna så han hittade annat. Blandannat dessa brillor. Due- Boje påpekade direkt att hans brillor var dyrare.


Det är väldigt kul att det är så många som besöker vår blogg. Igår hade vi faktiskt 394 besökare. WAY TO GO!!( way to go: engelskt ord för, det är väldigt kul med många besökare på bloggen).
Vi tycker det är speciellt roligt när folk från de äldre generationerna hittar hit. Och nu tänker vi framförallt på Kim "långben" Lennhammers farmor Kerstin. Kim som inte har någon egen dator med sig vill gärna skicka en hälsning hem där han vill säga att det är jätte kul att farmor håller sig uppdaterad och kommenterar på vår blogg!

Kim står även för dagens outfit som han gled runt med på THE MALL.



Vad?: Långärmad Ralph Lauren piké, svettiga hockey shorts, vita tubsockor, hockeytoffler och New York Yankees keps.
Köpt?: Den långärmade pikén är köpt på Kittery outlet i Maine. Shortsen och tofflorna har Kim fått av Charlie. Tubsockarna är köpta på intersport i globen centrum och kepsen köpte Kim idag på THE MALL eftersom den matchade pikén så otroligt bra.
Betyg: 2/5 hockeypuckar får kim för denna utstyrsel. Vad som drar upp betyget är att han genom de vita tubsockorna ger en len och sommrig känsla på något sätt. En riktigt bra färgklick i en annars tråkig mundering.

Nu är det dags att sova eftersom det kommer bli en tuff match imorgon. Så vi säger godnatt för oss men godmorgon för er där hemma. Nej men vänta, vart är söder? Han gick för en halvtimme sen för att köpa cola här utanför i korridoren och är inte tillbaka än. Vänta lite, vi ska bara gå och kolla vart han är .............

Ni kommer aldrig tro det. Men vart tror ni vi hittade honom och vad tror ni han gjorde?



Jomenvisst, såklart hade Steffe somnat igen. Och den härgången med handen i läskautomaten. Som det goda kamraterna vi är bar vi såklart in Stefan på sängen så han kunde fortsätta sin skönhetssömn. Vi ställde även colan som han ej han smak på kylning tills imorgon. För det hade ju såklart Stefan gjort för oss. FRIENDS<3

Nu är alla på plats och det är dags att sova. Men vi hörs som vanligt imorgon. Kommentera gärna, det är alltid kul och se vilka som checkat in den ballaste bloggen på kontinenten. Ballare än blondinbellas och storstadspojkens blogg tillsammmans.

Önska oss lycka till. DIF GÅR ALLTID FÖR SEGER! Mot nya höjder! HATA BAJEN!

Exo Exo
Gossipboyzz

Kommentarer
Postat av: Tina från den äldre generationen :)

Jag är imponerad av ert spel , men även av ert bloggande,det verkar som om ni gör hela jobbet, vad gör lagledningen? kör de bara bil eller?

Dagens kluring: ( enligt er egen ordlista) vad betyder begärde alternativ stavning bägarde,hihi!

Ja just det först igen!

2009-07-30 @ 08:41:15
Postat av: Greven

Bra skrivet min son!

2009-07-30 @ 08:42:34
Postat av: Stoppel d.ä.

Grabbar,

Tack för trevlig läsning, särskilt uppskattat är er raka och osminkade rapportering om ledningens bilkörning. Kan ni framföra till KG att jag efter att ha läst detta är mycket tveksam om det verkligen var någon granne som orsakat (den sk) parkeringsskadan på hans nya bil samma dag som den hämtats ut från bilfirman. Ni kan väl också framföra att han med familj är bjudna på lite grillning till kusinerna när han kommer hem MEN om de tar bilen får han gärna parkera i Spånga centrum och gå sista biten. Lycka till med era forstatta äventyr på och utanför isen!

2009-07-30 @ 09:23:23
Postat av: JohnnyC

Vilken bingo för en hockeyaälskare att hitta den här bloggen mitt i sommaren! Word.



Lite frågor: hur känns spelet på liten rink? hur ser linesen ut? hur går det för alla newcomers?



ps. tur med kepsarna



2009-07-30 @ 09:29:09
Postat av: Mamma Aron

Fantastiskt roligt att både få läsa vad som händer "där borta" för er alla (detaljerade händelser) , era otroligt fina spel resultat och inte att förglömma alla "skitsnygga" bilder på gänget. Denna blogg förgyller verkligen arbetsdagen ;-)

Vilka "bloggkungar",,,,,,,,

Vi här hemma tackar, niger och bockar.

2009-07-30 @ 09:29:38
Postat av: Tommy A

Grattis boys......Nu är det bara att spänna musklerna och ta hem hela ski..n



Och tack för en suverän blogg

2009-07-30 @ 10:08:35
Postat av: Maggan Cruseman

Hej!

Härligt jobbat killar! Grattis till semin och gruppsegern, skönt att spöa Finland eller hur Sandberg, vilken superresa ni verkar ha.

Kom också ihåg att shoppa ngt till era mammor:-)

(Fille betalar).

Tina - ingen vågar skriva innan dig:D

Kör försiktigt KG; eller byt bil med Patrick

Hälsningar från ett mulet Skåne.

Maggan



2009-07-30 @ 10:24:07
Postat av: Kerstin Lennhammer

Sanslöst bra referat från samtliga matcher. Expressen och Aftonbladets sportreportrar måste känna sig som amatörer.

Lycka till i fortsättning

Kerstin

2009-07-30 @ 10:57:50
URL: http://marmor.zoomin.se
Postat av: Carina (snutten vet vem jag är :) )

Vilken härlig blogg! Hur kul som helst att läsa. :)

Ser fram emot fler rapporter och utförliga beskrivningar om hur dagen avlöpt.

Ni är skitduktiga, nu tar ni resten också!



2009-07-30 @ 10:58:27
Postat av: Jaana Sandberg

Grattis till vinsterna och framför allt att ni är sååå tydliga med matchkommentarerna så till och med jag förstår utan missförstånd :) Ni är sååå bra!!!!

Lycka till med bilåkandet, är det inte automatbilar ni har ? 2 pedaler att hålla ordning på ?

Lycka till med matcherna , Vi håller tumma :)

2009-07-30 @ 11:07:43
Postat av: Kerstin Lennhammer

Sanslöst bra referat från samtliga matcher. Expressen och Aftonbladets sportreportrar måste känna sig som amatörer.

Lycka till i fortsättningen

Hälsningar

Kerstin

2009-07-30 @ 11:13:41
URL: http://marmor.zoomin.se
Postat av: Hägg

Nu är bloggen innanför tullarna :)

Skön läsning, och lycka till idag.

J18 spelarna är inte alls avis, dem tycker det är skönt hemma på hovet.

Har även hunnit boka in fystester till Er, som en liten present när ni kommer hem med ännu en buckla.

Presenten var ju från Högberg :)

Hälsa alla !!

//Hägg



2009-07-30 @ 12:13:28
Postat av: Marika i Uddevalla

Kul att kolla in Timseluringen o polarna där borta!

Det har ju gått bra med både shoppingen och hockeyn, hittills! Lycka till i fortsättningen!



Kram "tant" Marika

2009-07-30 @ 13:32:44
Postat av: mamma, pappa och syrran claesson

Tjena! Vilken bra och uppdaterad blogg. Riktigt kul att varje morgon se era bilder och referat. Vilka hockeygrabbs ni är! Vinner gruppen det är inte dåligt! Kör hårt nu och ta resten!!!!!

2009-07-30 @ 21:50:44
Postat av: Christian Boje

Tja Grabbar,



Lycka till i Cupen.



Mats Sundin och Ulf Dahlen



2009-07-30 @ 21:53:22
Postat av: Blondinbella

2009-07-31 @ 05:57:53
Postat av: Blondinbella

Tjena grabbar! ryktet går här hemma på stan om er as häftiga blogg så man var ju tvungen och titta efter. Måste ju hålla koll på sina konkurrenter ;)



Även fast jag inte gillar konkurrens så måste jag säga att Tim och Daniel, som jag har förstått håller i bloggen har verkligen talang för bloggandet och det gör det otroligt kul att följa er genom resan och tuneringen. Hör av er om ni vill ha designtips för sidan. Det är ju lixom det jag gör bäst. Kolla bara på min sida. www.blondinbella.se



Lycka till med allt!Hoppas ni vinner!

kram

2009-07-31 @ 06:05:29
URL: http://blondinbella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0